Fotók minden mennyiségben

Relicta Civitate

Relicta Civitate

PAK-FA mozi: elképesztően látványos felvételek az Orosz Légierő csúcsgépéről

2018. november 22. - Kotulyák Tamás

A hónap elején egy Antonov An-12 típusú teherszállító repülőgép nyitott teherrámpájáról filmezték az Orosz Légierő ötüdik generációs vadászgépének, a Szuhoj korábban PAK-FA-ként és T-50-esként is ismert, hivatalosan Szu-57-esnek keresztelt vadászgép több példányát. 

A Zvezda TV nem hazudtolta meg magát, a felvételek igen látványosra sikerültek. Ezekből rakta össze kettő, egyenként negyvenperces filmet, amelyben bemutatják az ország légi haderőnemének legújabb típusát, amely idén debütált a harctéren is. 

A projektet a TV stábja két évig engedélyeztette az ország katonai vezetésével, míg végre zöld utat kaptak, ezelőtt senki nem készíthetett ennyi, és ilyen típusú felvételt a legmodernebb Szuhojokról.

Az egyszerű mozizás mellett orosz nyelvtudással, esetleg a Youtube automata fordításának bogarászásával néhány érdekesség is kiderül a típusról. Enjoy!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legter.blog.hu/api/trackback/id/tr514387944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása